2025-01-27
呢排其中一樣熱話就係啟德體育園區,開始測試呢樣嗰樣,新地方當然唔少得新食肆啦。呢間西餐出名食pancake,已經開左好幾間分店,而呢間最特別就係可以超近距離望住運動場跑道,如果有賽事嘅話,呢度就等於頭等靚位!。Burger & Lobster ($228) + Sour Cream Works Chips ($58)最強組合burger再加開邊龍蝦,龍蝦有勁多膏,食到我地舔舔脷,burger我鐘意佢個包,一d都唔hea,另外建議加埋sour cream薯條食喔。Smokey Pork Rib & Egg Benedict Waffle ($159)我認為呢個係麥記近排好hit又鹹又甜舊包嘅進化版!好味 x 100000 pork rib 嘅鹹配上waffle楓糖漿嘅甜,再加上Egg Benedict 流曬心嘅蛋汁,真係超好味!。The Pantry's Pancake ($108)黎到呢度點可以唔食pancake,食咁多次都無退步 👍🏻 。📍The Pantry Club (九龍城)九龍城啟德承啟道38-39號啟德體育園啟德零售館3 G樓M3-005號舖。#gpigkaitak 。@t
。
The Pantry's Pancake ($108)
黎到呢度點可以唔食pancake,食咁多次都無退步 👍🏻
。
📍The Pantry Club (九龍城)
#gpigkaitak
@thepantryclub_hk