餐廳: 石一燒 (九龍城)
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
//28 04 24 晴天🌞19:00 大角咀 鐵樹街@stone.one.bar.restaurant𝑶𝑹𝑰𝑶𝑵啤酒大挑戰 ☺︎見到人人都嚟參加呢個挑戰,身為啤酒愛好者嘅我,當然要𝘫𝘰𝘪𝘯埋一份啦!女士只要9秒內飲晒一杯350𝘮𝘭嘅啤酒(男士7秒),就可以免費呢杯超爽、超涼快嘅𝘖𝘙𝘐𝘖𝘕,而且只要將呢個過程𝘴𝘩𝘢𝘳𝘦去𝘐𝘎同𝘧𝘢𝘤𝘦𝘣𝘰𝘰𝘬,仲會送多杯,當做特別獎賞。 可惜,我都係輸咗,但志在參與嘅我,最緊要係嗰過程玩得夠開心呀嘛~🔻𝐎𝐫𝐢𝐨𝐧啤酒 HKD$46𖤐ˊ會有加一服務費🔻極上和牛盛會の2人前 HKD$698ꕀ餐廳好貼心 會準備一次性圍裙俾各位食客另外 亦會等食客食完前菜、沙律、湯先再正式上主菜同飯前菜總共三款 款式不定期更新🔻日式味付帶子裙邊有好香嘅花椒味 同微微嘅麻辣感 令人食慾大增 作為前菜非常開胃🔻小甜薯體積小巧可愛 入口外脆內綿 自帶一股甜甜嘅味道🔻豚肉粟米餃子外皮炸到脆卜卜 咬落去充滿肉汁加埋粟米 口感變得更加豐富🔻沙律 x2沙律菜份量超多 表面灑上大量木魚絲同胡麻醬🔻櫻花蝦味噌湯 x2海量級櫻花蝦 極之足料 無論上菜定入口 都有超濃郁嘅蝦香 真係超讚🔻菇盛會各款
28 04 24 晴天🌞
19:00 大角咀 鐵樹街
@stone.one.bar.restaurant

𝑶𝑹𝑰𝑶𝑵啤酒大挑戰 ☺︎

🔻𝐎𝐫𝐢𝐨𝐧啤酒 HKD$46

𖤐ˊ會有加一服務費

🔻極上和牛盛會の2人前 HKD$698

餐廳好貼心 會準備一次性圍裙俾各位食客
另外 亦會等食客食完前菜、沙律、湯
先再正式上主菜同飯

🔻菇盛會
各款爽脆嘅菇菌類 經燒烤後味道鮮甜
當吸收和牛嘅精華 簡直完美

🔻日本九州𝐀𝟒和牛上前腿肉
肉味香濃、𝘫𝘶𝘪𝘤𝘺
油脂分布平均 同時擁有牛味及油香
當中連住嘅少少牛筋膜 食嗰陣仲特別爽嫩