2019-10-15
估唔到甘既價錢有甘既質素👍🏻👍🏻首先講下Dinner Buffet我係起九龍酒店既eshop到買既, 甘岩有家人10月生日,甘4位就可以買4人生日優惠,圍反一個$482.8,其實同單買一位係同價,不過就多左1個3/4既蛋糕(有鮮果同栗子選) ,再加送一支白酒或紅酒,可以拎走或即場飲,不過eshop買會送果汁,汽水同啤酒任飲,甘當然支酒拎走啦Buffet時間:18:00~21:30我一早5點45分去到,未入得住,去到50分左右佢安排入座先,不過未拎得野食,過左幾分鐘佢就通知拎得野食主要講下有咩好食生蠔👍🏻有紐西蘭,法國同美國,最好食係美國,好creamy同好大隻,啖啖肉,紐西蘭都可以,夠大隻,但無美國甘creamy,法國就細得可憐,無肉食甘,不過海水味就濃啲! 美國蠔去到8點就無哂,真係手快有手慢無龍蝦沙律👍🏻 佢係將龍蝦肉切粒再加蟹子,青瓜撈埋一齊,將放上龍蝦殼上面,依個真係好好食,果然係推介😋和牛👍🏻 油脂好重,我食左4碟就停手,因為食得多真係好漏 每次每人只可拎一塊,佢一共分3個時段供應,只要有耐性派下隊,食得多幾塊都不是問題蜜汁有骨火腿👍🏻 好好食,但皮脆脆地,而且蜜汁未夠😋必食
Buffet時間:18:00~21:30
蜜汁有骨火腿👍🏻 好好食,但皮脆脆地,而且蜜汁未夠😋必食
梳乎厘👍🏻 唔太甜,而且一杯分量岩岩好👍🏻
湯👍🏻 有幾款湯,椰子雞,海鮮湯仲有隻西湯,中式湯好好飲,飲左幾碗
長腳蟹👍🏻 堅鮮甜,唔係一味死咸👍🏻👍🏻
雪糕唔洗講必食啦,最like coffee 味😋
其實中規中舉,不過以甘既價錢,我認為可以再食,而且服務態度好好,收碟收得好快👍🏻👍🏻👍🏻