最近做嘢做到好攰,壓力又大,好彩終於做晒,就諗住食餐好嘅嚟慶祝吓。咁啱行過尖沙咀,見到呢間餐廳,裝修好高級,就決定喺度食埋晚餐先返屋企。我睇咗個餐牌,決定試吓佢哋最正嘅。每一樣都好好味!石垣貝壽司嘅石垣貝好厚肉,口感特別豐富!白象拔蚌同埋粒貝配沖繩水雲擺盤真係好靚!碟上面放咗愛知縣白象拔蚌,仲有一個高腳杯放咗北海道粒貝配沖繩水雲。問咗個侍應先知,北海道粒貝配沖繩水雲有潔淨口腔嘅作用。生蠔上菜嗰陣仲配埋一罐魚子醬,令到味道更加濃郁,整體味道啱啱好,正到爆!海膽配煮鮑魚壽司嘅鮑魚口感好爽,唔會太韌,好啱我口味!帆立貝海膽漢堡細細粒真係好得意,入面仲有北海道活帶子,味道好特別,好驚喜!拖羅配紫蘇嘅拖羅肉味好好食,一啖咬落去真係好滿足!甜蜜瓜係我最鍾意食嘅生果,甜甜哋,好解膩,好適合做飯後生果。食完呢餐飯,個人真係好輕鬆。啲嘢食好啱我口味,下次諗住帶埋啲朋友一齊嚟食!
最近做嘢做到好攰,壓力又大,好彩終於做晒,就諗住食餐好嘅嚟慶祝吓。咁啱行過尖沙咀,見到呢間[里木]餐廳,裝修好高級,就決定喺度食埋晚餐先返屋企。

我睇咗個餐牌,決定試吓佢哋最正嘅[夏の海膽奢華體驗]。每一樣都好好味!

石垣貝壽司嘅石垣貝好厚肉,口感特別豐富!

海膽配煮鮑魚壽司嘅鮑魚口感好爽,唔會太韌,好啱我口味!

拖羅配紫蘇嘅拖羅肉味好好食,一啖咬落去真係好滿足!