2015-01-30 6996 瀏覽
約左同事放工Happy Hour鬆一鬆,於是就揀左海港城既La Terrasse~係EPURE餐廳出面既露天花園,配備多支大火柱,冬天坐都暖笠笠 再加埋眼前無敵大海景,實在係三五知己吹水飲野既好地方!除左靚景之外,La Terrasse既cocktail同小食都非常有質素。當日因為自己病左唔飲得酒,就問waiter 哥哥可唔可以要無酒既mocktail,waiter 哥哥好有耐性咁問左我大概鍾意咩口味後就叫調酒師整左杯酸酸甜甜既mocktail比我,非常貼心!另外La Terrasse既佐酒小食唔止係一般nuts,仲有橄欖、mini pastry,賣相同味道一樣吸引,十分開胃
再加埋眼前無敵大海景,實在係三五知己吹水飲野既好地方!

餐廳環境寬敞舒適
兩款佐酒小食:一款酸酸甜甜,味道清新;另一款鋪上parma ham,鹹鹹地號開胃,送酒一流~
望住靚景令人心情開朗^^
當日order既lime flavor mocktail,酸酸地好清新!價錢都係百多元~
附送既佐酒小食水準都很不錯!
$150 (其他)