2007-12-02 28 瀏覽
要特別提的是泰籍侍應的服務.和一班親戚食飯, 爸爸選了這裡, 給了訂金, 要了囍上加囍宴.十幾人坐在貴賓房, 闊落, 有獨立空調, 不過要調節溫度就要靠侍應了.此套餐啤酒汽水任飲, 啤洒是喜力, 幾抵下.每道菜都份量夠味道唔錯, 由其是:白雪喜藏龍: 龍蝦拼蛋白, 龍蝦有接近兩斤, 將龍蝦拆肉炒, 龍蝦汁和蛋白一起蒸, 龍蝦肉爽之餘, 蛋白也吸收了龍蝦汁.蠔皇原隻鮑魚扣玉掌: 鮑魚細細隻, 但都幾腍, 扣玉掌也是炆得幾腍, 汁也不是杰撻撻的.醬皇脆燒雞: 雞皮淋得幾脆, 不過都已經幾飽, 所以剩低的已經打包.翅湯浸肉餃: 不要以為最後幾味見冇咩人吃就做得馬夫, 餃子餡料豐富, 又有青菜伴吃, 不錯.杏汁燉雪蛤: 雪蛤幾多下, 有杏汁味, 不過唔夠香.泰籍侍應講解得不錯, 廣東話又了得, 服務好, 又問我們對每碟菜的意見, 講講下幾乎變了導遊介紹泰國呢!足12 位3688, 以價錢食物服務來說, 是絕對吃得過.菜式可向稻香的網頁看看.
要特別提的是泰籍侍應的服務.
此套餐啤酒汽水任飲, 啤洒是喜力, 幾抵下.
每道菜都份量夠味道唔錯, 由其是:
杏汁燉雪蛤: 雪蛤幾多下, 有杏汁味, 不過唔夠香.

足12 位3688, 以價錢食物服務來說, 是絕對吃得過.

菜式可向稻香的網頁看看.