2010-01-29 4 瀏覽
記得>10年前食過呢度lunch buffet今次剪左coupon食dinner buffet~一黎到見到無乜人好開心! 最驚就係食自助餐好似輪米咁!見到大大隻生蠔即係拎左幾隻食~~雖然有部分生蠔睇落麻麻, 但經我悉心挑選果d生蠔依然好肥美! 又勁大隻! 好少buffet有咁大隻~~蟹腳亦都幾正龍蝦湯都幾多海鮮: 半隻龍蝦, 蜆, 蝦隻龍蝦好大隻! 正~~d蕃茄湯無乜特別 但我都幾鐘意, 因為幾清&開胃雪糕有4款haagen daz. 我覺得好有誠意~ 因為d味都係好正!! => rasberry雪芭, 芝士餅, cookie n cream & vanilla加埋自製窩夫真係一流窩夫係自製, 放左部機係度俾人整有朱古力&原味~~ 都幾好玩!! 窩夫好香~~每位一客送d佛跳牆就一般啦!有豬皮的仲有素鮑魚, 素魚翅.....得海參同東菇係真的....唯一不滿係魚生唔得!!! 一睇都知唔好食! 好少可食到咁唔新鮮+無味魚生-.-希望可以檢討下至於waiter 態度都幾好!! 幾滿意~總括黎講, 呢個價錢係酒店食dinner buffet我覺得幾抵食!!下次會再去!
記得>10年前食過呢度lunch buffet
今次剪左coupon食dinner buffet~

一黎到見到無乜人好開心! 最驚就係食自助餐好似輪米咁!
見到大大隻生蠔即係拎左幾隻食~~

蟹腳亦都幾正

龍蝦湯都幾多海鮮: 半隻龍蝦, 蜆, 蝦
隻龍蝦好大隻! 正~~
d蕃茄湯無乜特別 但我都幾鐘意, 因為幾清&開胃

雪糕有4款haagen daz.
我覺得好有誠意~ 因為d味都係好正!!
加埋自製窩夫真係一流

窩夫係自製, 放左部機係度俾人整
有朱古力&原味~~ 都幾好玩!! 窩夫好香~~

每位一客送d佛跳牆就一般啦!
有豬皮的

仲有素鮑魚, 素魚翅.....得海參同東菇係真的....

唯一不滿係魚生唔得!!! 一睇都知唔好食!
好少可食到咁唔新鮮+無味魚生-.-
希望可以檢討下

至於waiter 態度都幾好!! 幾滿意~
下次會再去!
慶祝紀念