2011-10-27
今日老細又發癲, 做到個個火都嚟埋!! 放工一於食餐勁, 一洩心頭之憤!!又係打開openrice睇吓食咩好, 就食放題喇!! 雖然食評好壞參半, 但全部好評果啲咪仲驚, 點知係咪老作架諗住搵間近近哋, 一餐半餐冇所謂喇 點知有驚喜喎, 啲同事試過後,覺得食物大致上ok,價錢又唔貴, 可以番叮先食放題首選 刺身, 有赤貝,甜蝦,希靈魚,角螺,三文魚,吞拿魚同章紅魚,質素大致上新鮮! 坐低無耐仲有盤特別刺身, waitress姐姐話係送架,仲會常常變喎, 一睇buffet 紙入面真係無架!!熟食有 - 燒蠔, 上面啲沙律汁夠開胃, 正!!羊胺好味又唔SO, 迷你蕃薯, 的的骰骰, 又甜又可愛 仲有, 仲有, 個蟹粥鮮味到同澳門誠昌有得揮呢咁啱佢咃十週年紀念,仲有sake任飲, SO呀!! 飲飽食醉返到屋企, 諗諗吓都應該比個"贊"佢, 就同大家分享吓啦!!