2024-08-09
今晚同老公同屋企人去西環嘅 'Cafe 2 Oyster n Grill'食生日飯,一早就已經book 好左位!☺️ 見到個menu 佢哋有好多招牌菜式,包括超正嘅生蠔、加拿大帶子泡菜燴飯同美國安格斯肉眼牛扒12安士。每一道菜都有獨特嘅風味 hehe 👶💜整體環境💜餐廳嘅環境好舒適,擺設簡潔又有質感。佢哋嘅服務人員都好友善,笑容滿面,服務好好。值得一讚。🫶🫶我地叫左生蠔食。哎呀!因為生蠔真係好吸引人!哈哈哈,新鮮飽滿,每一隻都Q彈有肉汁,每一口都好鮮美!生蠔嘅口感同海洋嘅味道真係好搶手,絕對係一個必試嘅開胃菜!咁快就嚟到加拿大帶子配泡菜燴飯啦!軟嫩嘅帶子配咗特製嘅醬汁,再加上甘甜嘅泡菜,真系令人食得好過癮!每一啖都滿滿嘅海鮮味同醬汁味,絕對係餐廳嘅招牌之一!我地仲叫左美國安格斯肉眼牛扒12安士,新鮮嘅牛肉肉質鮮嫩😻,煮得剛剛好,口感好豐富,味道好濃郁!充滿肉汁同肉嘅香味,一啖食落去,真係令人回味無窮!🤠Cafe 2 Oyster n Grill,一間帶點新潮風味嘅西餐廳,除左環境好,最重要嘅係竟然有咁特別同好味嘅西菜,食完令人身心都滿足。如果你都鍾意嘗嘗新嘅味道,唔好錯過呢一間咖啡館!心
💜整體環境💜
Cafe 2 Oyster n Grill,一間帶點新潮風味嘅西餐廳,除左環境好,最重要嘅係竟然有咁特別同好味嘅西菜,食完令人身心都滿足。如果你都鍾意嘗嘗新嘅味道,唔好錯過呢一間咖啡館!心動不如行動,祝飲食開心🥰!