2022-04-26 52 瀏覽
開返堂食梗係要食打邊爐🍲啦,等左唔知幾多個月無出去打邊爐,今晚同事介紹呢間好抵食又多野食,$268/人另加一,無醬料茶芥錢,任飲任食120分鐘。除左打邊爐,仲可以無限次轉換湯底,例如:雞煲/烤魚/火鍋….一坐底會先黎個刺身拼盤,但刺身拼盤係一次性,只有三文魚可以refill,之後會黎一碟牛肉拼盤,有幾種唔同種類既牛肉,同埋海鮮拼盤,有鮑魚、青口、蝦。.大部分菜/丸都係自助吧自取,醬料都係自己拎,種類都算幾多,而且擺盤整潔乾淨。其他食物,例如:牛肉/豬肉/魚片…等就QR code落單,幾欣賞佢仲有麻辣燙、炸物、等小食食,種類真係多到食唔完。.成晚最精華真心係個「手切牛」,首先切得夠厚身,咬落牛味十足得黎又無筋,豐富口感真心放題黎講好高質!剩係食牛都覺得回本,反而其他款式既牛就無手切牛黎得咁出色👍🏼👍🏼.性價比極高既任食打邊爐🍲,如果唔限時仲正🙈🙈 期間限定仲有每枱包一鍋燴牛尾煲1鍋,不過同行朋友麻麻地,所以我地無要到。