2024-06-06
人多食飯最頭痛,呢個想食烤魚,嗰個又話食雞煲,咁點搞? 搵一間乜都有咪得囉,一個價錢包晒,任飲任食,呢間有齊烤魚及雞煲任食😋,仲有羊腩煲(一次性)烤魚 任食嚟講好有水準,拍得住其他烤魚店,我們點了香辣味,可選辣度,魚夠大條,肉質鮮味🤤,另點了泡椒酸湯口味,相對沒有香辣咁出色,出面叫條烤魚閒閒哋都兩三百蚊,呢度係任食,相當化算,雞煲味道夠濃,但雞肉唔夠滑,羊腩煲炆得入味,唔錯牛肉併盤 餐廳先奉上一份併盤,有安格斯、封門柳、牛板腱、牛舌,其中安格斯超高質,入口軟腍,大家都話安格斯堅好食,呢款食唔停😋刺身估唔到連刺身都有得食,質素一般,叫做多個選擇小食 泰式鳳爪、炸曼頭、燒雞肉串、雞翼、豬頸肉、牛仔骨等,燒物放上枱時係熱辣辣,唔係預先制定,唔錯👍🏻火鍋配料 肉類、餃子、丸類、蔬菜、粉麵等,其中香煎午餐肉好食🌟飲品及雪糕 飲品自助形式,有罐裝啤酒、汽水、茶等,留意到牆壁胋上九時入座有紅白酒任飲,食夜場嘅朋友不妨問下店員😉整體🌸食物真心冇投訴,三百幾蚊有咁多嘢食,尤其是烤魚同安格斯牛肉超有水準,缺點係唔跟單執嘢,點少少就來大大份,後期上菜較慢等情況,由於下單時間為90分鐘,若發現食物未到就盡早
任食嚟講好有水準,拍得住其他烤魚店,我們點了香辣味,可選辣度,魚夠大條,肉質鮮味🤤,另點了泡椒酸湯口味,相對沒有香辣咁出色,出面叫條烤魚閒閒哋都兩三百蚊,呢度係任食,相當化算,雞煲味道夠濃,但雞肉唔夠滑,羊腩煲炆得入味,唔錯 牛肉併盤
餐廳先奉上一份併盤,有安格斯、封門柳、牛板腱、牛舌,其中安格斯超高質,入口軟腍,大家都話安格斯堅好食,呢款食唔停😋 刺身
估唔到連刺身都有得食,質素一般,叫做多個選擇 小食
泰式鳳爪、炸曼頭、燒雞肉串、雞翼、豬頸肉、牛仔骨等,燒物放上枱時係熱辣辣,唔係預先制定,唔錯👍🏻 火鍋配料
肉類、餃子、丸類、蔬菜、粉麵等,其中香煎午餐肉好食🌟 飲品及雪糕
飲品自助形式,有罐裝啤酒、汽水、茶等,留意到牆壁胋上九時入座有紅白酒任飲,食夜場嘅朋友不妨問下店員😉 整體🌸食物真心冇投訴,三百幾蚊有咁多嘢食,尤其是烤魚同安格斯牛肉超有水準,缺點係唔跟單執嘢,點少少就來大大份,後期上菜較慢等情況,由於下單時間為90分鐘,若發現食物未到就盡早向店員詢問,以免錯過下單時間