2025-01-18 0 瀏覽
今晚入嚟再食西塔老太太,係深圳已經成日食,仲要排晒大隊,其實香港既價錢都不貴,不用點排隊,店員服務又不錯,會介紹會教點食又會跟進!本人最喜歡燒烤,先睇餐單多款肉品選擇,有又套餐供應,我地一行四人食咗四人餐,先嚟沙律同配菜可以任添食,套餐有肥牛,瘦牛,五花腩,羽下肉,牛肋條,原條鮮魷魚,估唔到薄薄的一燒起肉身會變厚,夠新鮮👍肉類整體肉質鮮美軟嫩,肉味香濃,CP值高, 仲有牛柳粒石鍋飯,勁多牛柳粒有飯蕉,香口美味,餐廳的醬汁蘸料調味,有芝麻醬和辣椒粉。蘸上肉食好好味道,很喜歡韓式泡菜湯配搭燒肉食好夾,肉類配蒜片和生菜一齊食,好美味,最後仲有甜品係兔仔形狀,好可愛,其實四人餐真係好夠食,好豐富,不得不讚整體好滿意,同朋友嚟聚會飯局好適合!