2023-07-26 1347 瀏覽
🫣期望越大失望越大|📍嘉多娜(何文田)❤️‍🔥據説何文田嘉多娜舊店裝修之後變大間咗,仲推出埋何文田分店限定新品👑國王蛋撻👑3點半去到已經有十幾個人開始排隊🫡排咗半個鐘臨近中暑終於買到🥵咁到底味道係點呢🧏🏻‍♀️注意事項:❶國王蛋撻係何文田分店限定❷每日下午4點出爐❸每日供應100個/不定期增加產量(當日有150個供應)❹每人限買4個♡國王蛋撻♡|💰$25國王蛋撻係酥皮底💓不得不提酥皮真係相當酥脆而且層次分明💛但可惜無乜香味🥲內餡用咗日本乳酪mix埋嘉多娜嘅招牌布甸漿,所以食落唔係甜味為主😳兩者混合下淨食到有微微鹹香😳但趁熱食仍然有流心口感,打卡嚟講的確幾靚🥹喺室溫放耐咗再食多個,味道就變微糖版布甸漿嘅甜味🫣總結:如果唔洗排隊嘅話的確可以一試,即使1個人食都唔會覺得甜腬🫶🏻但要咁熱嘅天氣排隊真係唔值得,相信內餡如果用返原先嘅布甸漿會更加好食🫶🏻個人會覺得原有嘅布甸包/泡芙會更出色
🫣期望越大失望越大|📍嘉多娜(何文田)

注意事項:
❶國王蛋撻係何文田分店限定
❷每日下午4點出爐
❸每日供應100個/不定期增加產量(當日有150個供應)
❹每人限買4個

♡國王蛋撻♡|💰$25