2025-01-04 0 瀏覽
呢間舖頭位於圓方,所以物價都比較高,亦都期待可以食到高質素嘅食物,提供嘅食物款式超多,而且都有好多特別嘅餸菜,有好多選擇~選擇困難嘅人,真係揀唔到🥺——————————————-**香煎帶子芒果莎莎風乾西班牙火腿脆片 $126火腿脆片就咁食會有啲鹹,所以可以搭配埋帶子一齊入口~為帶子增加脆脆嘅口感同鹹香,但係只係有稍微煎過嘅,再加上三文魚卵同芒果醬~算係今日食嘅三道菜中味道比較正常嘅🥺**泰北街頭排骨山 $268叫完之後店員會問我哋需唔需要切開啲排骨~同埋可以比一蚊加膠手套~佢份量好多,而且排骨唔似出邊嗰啲煲完湯嘅排骨~啲肉唔會好淋都仲有少少咬感❗️但係佢嘅調味超級濃,食到後邊就要係咁飲水,感覺落咗好多調味粉同白胡椒,擺喺底嘅排骨因為浸住個汁亦都好酸🥺**軟殼蟹米紙卷 $126入面包裹咗蔬菜,芒果同軟殼蟹🤤佢冇比平時食米子卷嘅酸甜醬,成個味道都依賴芒果果醬,食落略嫌清淡,唔夠酸🥺

——————————————-
**香煎帶子芒果莎莎風乾西班牙火腿脆片 $126