2024-09-23
好適合同朋友慶祝既餐廳🖤有時想食豪啲高質啲 呢間就最好不過啦🥳雖然價錢偏貴但質素完全對得住🥹仲要有得望住個海景🤩特別要講下佢地既前菜 有5款咁多😍仲要竟然有泡菜魷魚😳全部都係可以免費refill架😉🐽海膽生牛肉 $385超高質既生牛肉❤️配上特別調製既醬汁 好食好新鮮✨海膽好鮮甜creamy😳配埋炸紫菜同按個人喜好加上配料 好幸福🥰特別要提個生牛肉份量好多😍啖啖肉勁正💖🐽牛肉魚籽釜飯 $295 (海膽+$68)又係一樣必叫既釜飯🍚我地揀左牛肉配三文魚籽🫣再任性咁加左海膽 好豪華🤤海膽一樣咁creamy 牛肉肉質軟腍 仲有少少油脂感 但又唔會太肥😚仲好有牛味👍🏻篤穿生蛋黃配埋三文籽撈匀一齊食 味道更加提升😋🐽白泡菜牛肉包 $135超有驚喜既一道菜😍係用左白泡菜包住滿滿既牛肉同粉絲🤤超濃味好爆汁🫣好好食 好juicy💖🐽韓式辣泡菜牛肋骨 $390牛肋骨煮得好軟淋嫩口🤤一啲都唔會韌‼️淋上汁之後店員就會剪開一片片 好貼心✨🐽海鮮煎餅 $215幾大份既海鮮煎餅🫓口感好香脆 食到好多魷魚🤤🐽SEE U $108🐽SNOWING NIGHT $118
🐽海膽生牛肉 $385
🐽牛肉魚籽釜飯 $295 (海膽+$68)
🐽白泡菜牛肉包 $135
🐽韓式辣泡菜牛肋骨 $390