開頭諗住搵間貓貓cafe試下 但後來大家都贊成試下私房菜 呢間私房菜事先wtapps佢book 佢會問你每人budget 我就話$200 除左問你有咩唔食之外 餐單會由佢地set 黎個頭盤沙律先 酸酸地幾開胃之後黎左個平時我唔會食既好邪惡之物體 紅黃椒釀飯 平時覺得有陣味所以唔食 但係食呢個無左個陣仲帶點甜配炒飯一流👍🏻👍🏻 之後黎左燒雞釀好似係蕃茄炒飯 雞唔油仲暖肉質林唔痴牙 入面既飯熱辣辣都幾好味嫁 之後黎個炸茄子同薯片上面有d茄汁同芝士 平時茄子好索油 呢個唔油仲好juicy👍🏻👍🏻到串燒雞 雞肉唔辣幾香香草味 炸魚柳👍🏻👍🏻👍🏻超正 開頭諗住係龍利柳 但私房菜真係無咁流😂佢用既魚 有口感又唔腥有魚味 呢個係成個set最好食最後到甜品 有雀巢芒果同椰子味雪糕下面係火龍果偏酸 有個好似棉花糖定龍蘇糖既幾好味 似威化餅/瑪利餅味 仲有土耳其軟糖 口感幾好 但都幾甜下 總體黎講 4星會再去 好味👏🏻👏🏻👏🏻

總體黎講 4星會再去 好味👏🏻👏🏻👏🏻
沙律