2022-11-23
味道👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼環境👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼服務👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼廚13的老壇酸菜魚(加了午餐肉,豆腐及青筍片 ),色香味俱全,陣陣的辣椒及酸菜香,聞都流哂口水,飲一口湯,再食塊魚~好似真無番佐上去大陸食,味道濃郁僕鼻,而且無乜油,即刻叫多個靚仔(白飯)!白飯都煲得唔錯,唔會擺得太耐~讚!同埋每一塊魚肉都CUT到厚薄適中!我丫媽最中意啜雞骨,幫佢ORDER咗泡椒鳳爪,雞腳浸滿了山椒酸辣汁,令人吃得津津有味 另外點了正經的雞被撕雞,平時食開麻醬手撕雞,麻辣手撕雞第一次食~非常開胃生津!正宗的酸菜魚及其他川菜涼拌相當令人難忘!值得推介!下次會試下其他的菜色及甜點~ 不得不提及侍應的服務態度,一開始我地被派去坐正風口位,然後我哋要求換個無甘當風的位置,侍應服務態度唔止好好,還幫我們換了一個更舒適的卡位,旁邊擺了很中國風的裝飾,好chill Ah!
環境👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼
服務👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼 廚13的老壇酸菜魚(加了午餐肉,豆腐及青筍片 ),色香味俱全,陣陣的辣椒及酸菜香,聞都流哂口水,飲一口湯,再食塊魚~好似真無番佐上去大陸食,味道濃郁僕鼻,而且無乜油,即刻叫多個靚仔(白飯)!白飯都煲得唔錯,唔會擺得太耐~讚!同埋每一塊魚肉都CUT到厚薄適中!