1K
2022-07-15 148 瀏覽
大角咀出名多好嘢食而今次都唔例外🤤 呢間私房菜主打正宗廣東小菜,更有比較特別嘅原生燉湯飯同竹筒蒸飯🤪 用平民嘅價錢就能享受到大使級嘅廚藝~ 鍾意食中菜嘅朋友千祈唔好錯過☺️🐠 川芎白芷燉魚頭湯飯 $68魚頭湯用慢火煲滾4小時~ 打開玻璃蓋後即刻聞到濃郁嘅魚香味🐟 湯內有好大個魚頭😱 仲有唔同嘅藥材配料添!入口溫和,暖胃,味道十分香甜,必點之選,值得一試☺️🍲 美極乾炒牛河 $68有驚喜🫣 牛肉片炒至透薄,肉味濃郁,味道天然😝 河粉上色均勻,條條分明而且唔油膩!整體炒得好有鑊氣😗 十分推介❤️🌶 回味泡椒鳳爪 $68 鳳爪酸辣爽口,皮帶點嚼勁,超級開胃同惹味🔥🥛 凍奶茶 $6第一次飲到呢個味道🫣 自家製茶底十分特別,茶香味濃郁,比奶味重!口感非常幼滑而且好解渴😂 絕對值得一試💕🍋 凍檸茶 $6同樣地採用咗自家製茶底,感覺好清新☺️🥣 海底椰湯真材實料,滋陰潤肺,味道十分清甜,正👍🏻

🐠 川芎白芷燉魚頭湯飯 $68

🍲 美極乾炒牛河 $68
美極乾炒牛河

🌶 回味泡椒鳳爪 $68
鳳爪酸辣爽口,皮帶點嚼勁,超級開胃同惹味🔥
回味泡椒鳳爪

🥛 凍奶茶 $6

🍋 凍檸茶 $6
同樣地採用咗自家製茶底,感覺好清新☺️
凍奶茶/凍檸茶

🥣 海底椰湯
真材實料,滋陰潤肺,味道十分清甜,正👍🏻
海底椰湯

美極乾炒牛河