上個禮拜捐血前想食個豐富嘅lunch,而最近煲緊韓劇嘅捐血良伴話想食韓國嘢🇰🇷 所以就搵咗呢間由一對港韓夫妻主理🎎 主打鍋物嘅韓式餐廳,佢即刻舉腳贊成啊😛➿ 紅薯芝士條 ($78)芝士條拉到絲就基本㗎啦~ 但同平時食開嘅味道好唔同,因為裏面真係有紅薯甜甜嘅味道🍠➿ 豆芽炒八爪魚五花腩鍋 ($368) *白飯 (+$15) *芝士 (+$28)呢個鍋好猛烈❗️原隻八爪魚🐙鋪喺面,仲有海量豆芽、五花腩🐖 同埋年糕添☺️ 醬料嘅味道係個種好地道嘅甜辣味~ 我frd仲話一定要加芝士同白飯添🍚 芝士又真係幾match成件事🧀 食到最尾,店員又會按我哋嘅喜好炒成有飯焦嘅飯🥰 仲砌成心型,sweet到呢💕➿ 蜜桃牛奶沙冰 ($45)➿ 藍莓牛奶沙冰 ($45)兩杯沙冰都非常大杯呢,好啱一邊食鍋物🍲一邊傾計,一路飲~ 我覺得蜜桃嗰杯嘅牛奶味道重啲🍑🥛藍莓個杯嘅酸味就突出啲🫐

➿ 紅薯芝士條 ($78)

➿ 豆芽炒八爪魚五花腩鍋 ($368)
*白飯 (+$15) *芝士 (+$28)

➿ 蜜桃牛奶沙冰 ($45)
➿ 藍莓牛奶沙冰 ($45)