餐廳: 三姐海鮮飯店
資訊:

2012-11-14 1170 瀏覽
發覺很多食店越來越有內地色彩,因此,為了支持本地食店!我決定多寫開飯!三姐是朋友介紹,但忘了拍照~是日晚餐吃了辣酒煲仔麵,秘製豉汁雞,不知名炒年糕~第一次到來,全由友人發辦,豉汁雞又香又滑,半隻都係$140,適個撈飯!辣酒麵一上桌即傳來震震飄香﹣﹣﹣仲好攻鼻!二人吃剛剛好!年糕配以菜炒,其實幾好,可惜年糕不夠粘~~略失分!無車真係不懂來,但見隔離桌果條多寶魚,著實非常吸引,由於趕時間,下次一定要試!繼續支地本地食店!

年糕配以菜炒,其實幾好,可惜年糕不夠粘~~略失分!

繼續支地本地食店!
題外話/補充資料: 店較細,人多要訂位,外有免費停車位,方便駕車人士!
2012-11-09
  • 豉油雞