2024-12-19
去咗一間好有特色嘅餐廳叫咗多款唔同嘅串燒~雞腎非常惹味,燒牛腸真係好邪惡,牛舌芯鹽味十足。呢一餐絕對絕對係肉食者嘅最愛。叉燒嘅味道濃郁,牛胸肉嘅醬汁入味,燒雞皮好香脆,咬落去有啲酥脆感,牛仔骨黑椒味夠濃,豬頸肉份量都好多!雞串嘅姜蓉味道唔錯,如果有酒應該好夾。鹵水牛舌都係味道濃郁嘅,搭配啲沙嗲醬或者辣醬,食落去更添風味。最後要提一提+$68換到嘅蔥蒜燒蠔(半打),因為叫夠十串,新開先有嘅優惠! 原價係$145!呢個燒蠔真係一流,蔥蒜香氣四溢,蠔肉鮮甜,啖啖滿足,值得一試。抵食!我幾鍾意佢嘅燒菠蘿🍍唔L同嘅沙嗲牛肉麵沙嗲牛肉麵口感極好,牛肉入味,麵條彈牙,湯底香濃,果然係唔L同和牛炒飯飲品都係叫左普通熱檸水同熱咖啡,飲落去即時好舒服,解膩。完美結束整頓晚餐。總結,每一道菜都充滿驚喜,無論係味道定係質素都out of my expectations !
呢一餐絕對絕對係肉食者嘅最愛。 叉燒嘅味道濃郁,牛胸肉嘅醬汁入味,燒雞皮好香脆,咬落去有啲酥脆感,牛仔骨黑椒味夠濃,豬頸肉份量都好多!
雞串嘅姜蓉味道唔錯,如果有酒應該好夾。鹵水牛舌都係味道濃郁嘅,搭配啲沙嗲醬或者辣醬,食落去更添風味。 最後要提一提+$68換到嘅蔥蒜燒蠔(半打),因為叫夠十串,新開先有嘅優惠! 原價係$145!呢個燒蠔真係一流,蔥蒜香氣四溢,蠔肉鮮甜,啖啖滿足,值得一試。抵食! 我幾鍾意佢嘅燒菠蘿🍍
唔L同嘅沙嗲牛肉麵 沙嗲牛肉麵口感極好,牛肉入味,麵條彈牙,湯底香濃,果然係唔L同
和牛炒飯 飲品都係叫左普通熱檸水同熱咖啡,飲落去即時好舒服,解膩。 完美結束整頓晚餐。 總結,每一道菜都充滿驚喜,無論係味道定係質素都out of my expectations !