2022-09-05
2007 瀏覽
|✏️環境: 7/10|✏️位置: 5/10|✏️選擇性:5/10|✏️時段: 15:00烈日當空,唔知食咩,星期日中環無咩餐廳開門,尤其係lunch time後,由大館行落去行下行下,呢間成日經過又無食,就入去坐低,佢本身係有 Semi-步飛,不過我地太晏啦,咁就叫 A-LA-CART。越坐就越熱,定係外國人熱開,滴晒汗喎老友,不過我覺得好amazing既係用緊傳統桌布,好似酒樓咁,真係幾辛苦,要換成張枱布之餘,要洗,要漂白,你間舖唔洗留位用黎洗衫,都要留位放咁鬼多枱布拎去洗同換,真係晒唔少位,真係幾舊式,呢樣野係讚讚。( sorry,無影環境相)一埋位,有包類比你吔,我呢D薯片怪,佢塊薄脆好鬼正,仲有小小芝士味 (我覺得咋),個面就都好食既,軟軟熟熟,不過食下食下都飽得下架..或者係我唔太岩食啦,個意粉呢,好硬,我問問位靚仔,佢答我話呢個就係咁整緊,所以正常就係未熟晒咁出,咁好啦,我就一般,如果各位食得唔太習慣硬既可以order個時要熟D。(佢咁講)叫左佢pizza,正常版既 Margarita Pizza,佢話有個special D既,辣辣地,不過我中意傳統呢隻,喂,不過話時話,佢呢間整
( sorry,無影環境相)
叫左佢pizza,正常版既 Margarita Pizza,佢話有個special D既,辣辣地,不過我中意傳統呢隻,喂,不過話時話,佢呢間整得都好鬼正喎,皮薄涵靚,汁水啫出黎得黎,食落係覺得好鬼多芝士,唔錯,佢仲有隻辣椒油,加小小點綴下,喂,幾過隱喎,不妨try try la。 埋單個時無晒人,咁又岩既,有幾多人呢個時間食呢D,但係我走個時係出晒水,D汗呢,正呀,所以食左唔洗9字要閃。咁埋單500零蚊,除左滴晒汗之後都唔差架,不過我就無咩機會返去食,因為周圍都係。