和牛炒飯:冇諗過份量都幾多,而且我哋覺得佢嘅炒飯師傅做得非常有鑊氣我同友人都非常鍾意佢本身熱辣辣嘅口感,我哋本身都非常鍾意食炒飯,所以覺得佢啲炒飯都做得非常好,而且粒粒分明嘅感覺令到我哋都整體上幾鍾意,覺得非常可以值得推介俾大家!另外佢嘅黑椒牛仔骨都幾特別,因為好多傳銷舖頭嘅黑椒牛仔骨口感都係用一啲冰鮮嘅貨,所以令到成個口咁都係非常嘅硬,但係佢嘅黑椒牛仔骨,咬落去仲係食到有牛肉嘅味道,而且黑椒調味非常特別,我同朋友都覺得唔錯!另外餐廳用佢哋秘製嘅醬汁燒烤豬頸肉,豬肉嘅味道整體上亦都唔差咬落去都唔會話有太肥嘅口感,豬頸肉嘅外邊亦都燒得好香,呢個我哋最後再encore一串!朋友同我都非常鍾意食牛舌,所以我哋叫咗一串牛舌心,佢都做得非常厚,絕對不會手軟所以我哋都覺得呢一個價錢嚟講都幾抵食,所以CP值都非常高,整體上呢一間餐廳嘅串燒唔會話好貴以下一間地舖嘅價錢嚟講我覺得喺銅鑼灣絕對唔算好貴!宜家餐廳有優惠,只有加$68就可以加半打蒜蓉香蔥燒生蠔,呢個價錢嚟講真係非常抵食,出邊食嘅話都唔平,山河非常好食,而且食得出係新鮮嘅貨源入口仲有少少海水嘅味道再加埋蒜蓉同埋香蔥嘅配搭,簡直就係正!燒雞皮亦都

燒雞皮亦都係我哋嘅最愛,非常香口,如果鍾意飲啤酒嘅朋友不妨都可以試吓因為實在係非常好配搭既一個小食之一!

餐廳位置非常方便喺銅鑼灣鵝頸橋附近,其實如果喺地鐵站時代廣場出口嘅話只係5分鐘就到,好多串燒嘅舖頭都唔係真係咁好錯,但係呢一間餐廳令我哋又驚係因為佢嘅座位都非常闊落適合朋友同埋三五知己聚會!