放工同同事去咗旺角食晚飯,呢間餐廳地點好方便,旺角站E1出口行過去5分鐘都唔使👍🏻 座位非常闊落,環境都好空曠,仲見到佢哋有啲聖誕裝飾添,坐得好舒服🙌🏻 啱晒同朋友或者屋企人過嚟食飯1️⃣日式麻醬豆腐沙律 我最鍾意涼涼地嘅食物,胡麻醬豆腐真好好食😋 成個醬汁同豆腐好夾,配埋沙律其實係一個好健康嘅頭盤🥗2️⃣芝麻雞翼、明太子雞翼雞翼外層炸到好鬆脆,兩款雞翼各有千秋,明太子雞翼裏面係好香濃嘅味道,明太子鹹鹹地之餘仲帶有微微嘅辣味,而且雞翼裏面嘅明太子份量都幾多👍🏻芝麻雞翼反而係食佢雞翼外層,芝麻味夠香,肉質鮮嫩,係一個唔錯同朋友一齊分享嘅小食😋3️⃣午夜牛郎呢個名好搞笑,同同事都估咗一陣裏面係咩嚟😂裏面有三文魚、牛油果🥑同埋芝士🧀呢款卷物好特別,外層好似炸過咁,咬落去脆卜卜,非常之有口感🙌🏻4️⃣蜘蛛呢個名應該估唔到係咩嚟,但係一上菜就覺得同佢個名都幾夾😂 裏面有炸軟殼蟹🦀、青瓜🥒、牛油果同埋蟹柳 原來係用咗炸軟殼蟹扮蜘蛛腳🕷️ 個造型都幾特別,而且軟殼蟹尺寸都幾大,食落去好足料呢兩款卷物擺喺同一個碟上面真係好似一幅畫建議大家同時叫兩款卷物一齊打卡一定好靚👍🏻📍古今

1️⃣日式麻醬豆腐沙律

2️⃣芝麻雞翼、明太子雞翼

3️⃣午夜牛郎
呢個名好搞笑,同同事都估咗一陣裏面係咩嚟😂
裏面有三文魚、牛油果🥑同埋芝士🧀

4️⃣蜘蛛
呢兩款卷物擺喺同一個碟上面真係好似一幅畫
建議大家同時叫兩款卷物一齊打卡一定好靚👍🏻

📍古今

2024-12-02
5 分鐘 (堂食)