2017-04-13
揀Ruby Tuesday 係因為坐得舒服,吾會迫又吾會趕。 我地4個女仔,3個小豆丁, 叫左自助沙律,巴馬芝士明蝦長通粉,Classic Burger, 煙三文魚, 併盤小食煙三文魚, 大蝦白汁墨魚意粉 同埋chocolate tall-bake.一坐底,職員就放低圖畫紙&顏色筆,小朋友最鐘意,即刻坐定定。自助沙律,係用碟,都係全統果幾種食物款色。巴馬芝士明蝦長通粉,d蝦好爽,蝦面加左少少辣椒粉,惹味d, 長通粉吾會汁既濕度剛剛好,不過唔夠熱。大蝦白汁墨魚意粉,真係好味,Ruby Tuesday 用左白汁, 吾係墨魚汁,好味之餘仲吾會食到d 牙黑媽媽, 因為墨魚汁已mix埋麵身內, 會食到鮮墨魚味。 Cheese Classic Burger 好重份量,可以3-4人share,d cheese夠香。煙三文魚,份量得果4片薄薄既, 冇咩特別~chocolate tall-bake, 如果雪糕球有得揀味道就更好。
自助沙律,係用碟,都係全統果幾種食物款色。
煙三文魚,份量得果4片薄薄既, 冇咩特別~