2023-12-04 111 瀏覽
上網見到佢介紹覺得好正所以專登過去,坦白講,呢間鋪唔近地鐵站,奧運站要行7~8分鐘先到去到唔使等,即刻有得坐低。但俾二人座,係好細嘅枱,我地有手袋書包要攬住,因為唔想放地下,但買果啲一袋二袋就無辦法要放地下。枱興枱之間好窄,肥少少都好難行過,此其一。其二,前菜可以fill 一次,我地太肚餓,好快就食咗一碟,叫咗fill, 一直都無fill 到。差不多食哂主食,繼續叫佢fill, 起碼叫咗4~5次,先記得俾我地。其實去到最後,我地已經唔係為咗食呢碟泡菜,純粹係唔明白點解咁少一件事都要叫咁多次,重點唔係真咁好忙🤦🏻‍♀️好啦講反嘢食紅薯芝士條(有拉絲㗎)($78)好快黎到,都好食嘅,甜甜的,芝士味唔算好重,仲唔錯,有3.5分/5海鮮部隊鍋 ($368)有鮑魚,蝦,蜆,其實海鮮都唔算少,但除此之外配料就較少,有午餐肉,年糕,泡菜,少量嘅菜,以及大量芽菜同洋蔥。最好味係最後嘅公仔麵。不過不失,但要專登去食的話,有少少失望嘅,特別真係坐呢一方面。
好啦講反嘢食
紅薯芝士條(有拉絲㗎)($78)
海鮮部隊鍋 ($368)
紅薯芝士條
海鮮部隊鍋