2025-02-24
意外發現到坑口一間小店,係坑口地鐵站步行10分鐘野食方面比到小驚喜我是日餐湯 -椰菜花蓉湯要拌勻飲ga, 好香牛油味,椰菜花味都幾突出,飲落唔會覺得膩,係高纖健康嘅選擇旁邊跟脆皮多士,食到有少少芝士味意大利牛肉他他配鵪鶉蛋多士 $128擺盤別緻,有甜甜嘅青蘋果爆珠牛肉他他由唔同嘅香料去調味,有蔥,洋蔥,蕃茄粒,味道甜甜酸酸,食落幾清新牛肉肉質鮮嫩,伴埋多士食,完全唔膩醃豬頰肉蕃茄意大利飯 Ristto Alla Itmatriciana $168意大利飯軟度適中,每啖飯都食到香濃嘅蕃茄味豬頰肉炸到好香脆,似食緊煙肉咁,油香味迫曬出嚟,飯中間夾雜着菇,洋蔥,蕃茄仔,香草,食落幾香又帶口感Chocolate brownie $78食完有驚喜,暖暖嘅Brownie, 食落係好香朱古力味,口感鬆軟,配搭雲呢拿味雪糕,奶滑香濃,雪糕跟brownie 一暖一冷嘅組合帶來味蕾的享受
野食方面比到小驚喜我
是日餐湯 -椰菜花蓉湯
旁邊跟脆皮多士,食到有少少芝士味
意大利牛肉他他配鵪鶉蛋多士 $128
擺盤別緻,有甜甜嘅青蘋果爆珠
牛肉肉質鮮嫩,伴埋多士食,完全唔膩
意大利飯軟度適中,每啖飯都食到香濃嘅蕃茄味
Chocolate brownie $78