2021-05-01 447 瀏覽
晨早訂咗四位,入去果陣帶位個人話今日無散叫Menu,剩係得四個set。見到另外有啲人帶埋細路嚟已經O咗嘴。帶位嗰個仲話所以特登同你地講定先,係可以唔食嘅。 大佬山長水遠嚟到你附近仲有乜嘢可以食?你個個客都訂位你唔一早同客講?咁我哋一行四個大人都算啦冇乜所謂嘅咪入去食囉。 去到落單嗰陣七點都未夠,三個人叫龍蝦尾,佢竟然同我哋講賣晒。痴痴地線做四個set,七點都未夠,一半都未坐滿已經同客講賣晒?除咗痴線都唔知講咩好。咁都是但啦嚟到都要食嘅下話,佢話轉銀雪魚咁咪三個人轉銀鱈魚囉。 一到頭盤得3分上嚟(total 4個大人),咁差一份咪同個經理講囉,轉頭都出多一份頭盤。味道都算啦唔好講好唔好食,轉頭上主菜又係得三份都已經知中伏啦。問侍應原來淨係落咗三個餐嘅單。完全痴線嘅四個大人點可能落三個單,最搞笑岩岩問佢個頭盤完全冇落過單,追一追佢又出嚟喎,都唔知乜嘢管理嚟。個侍應叫我等一等話好快,我果下聽到已經完全唔想食嘢,梗係唔等啦。 成間餐廳明明勁多人,但係個個好似唔知做緊乜嘢咁,成碌木企喺度。食完之後同經理投訴佢話因為廚房人手有問題所以臨時轉左Menu唔好意思,我心諗你做個四個set,7點未夠都可以唔夠貨,唔可以滿足到全部客人仲要漏單講乜都冇用, 仲要第一個頭盤我係同你追,你點會唔會研究吓點解淨係出咗三個漏咗一個? 收呢個價錢我唔講嘢食質素(我唔會話難食但係絕對講唔上好食)但服務和肯定講係垃圾。除咗環境幾好之外完全冇可取之處,我希望會有改善不過我都唔知幾時會再有信心去。
2021-05-01
  • 湖邊景色