2022-02-07
服務唔得 態度唔好 食物質素差 分量少 中午去食 入座啲員工比面色我睇 我好好態度 唔該前唔該後 但係佢地都冇點好樣過 落單時 我講得好清楚 但係都問來問去 好似我阻住佢咁 放低碟飯好似挽飛碟咁 撞落黎 野飲又倒曬出黎咁 完全唔掂 食物質素又差 味道普通不在話下 飯又少 好似要好多錢咁? 比勁少飯 好啦食左8成左右 我放低飲啖茶 睇睇手機 佢就黎收走左佢 我未食完架喎 我真係O左咀 好啦 我算 我忍 我幫朋友叫個外賣 其實我第一次食 我朋友話幾好架 成日食 好啦 幫佢叫 個員工語氣極差 好吧 我都忍 叫左 外賣到又係飛過黎 真係嚇一嚇 火爆地去埋單 走去朋友到 算數啦 都冇下次 上到去 開外賣 都唔係我要既野 野食野飲都唔一樣 我真係把幾火