2023-09-15 522 瀏覽
幾個月前食過都算正正常常,切開入又有牛奶爆出黎,味道都算唔錯。即使是外賣有影響,味道同流心效果依然係度今日中午放飯走去買外賣,公司舖頭行去路程約5min左右,都算幾快到。我叫完外賣係「巷仔見」前口大概15min左右就有得拎,快!跟住拿拿聲返去即刻食 返到去一打開個外賣盒,塊多士算正常,只係面頭美祿有d痴埋一舊,用刀一切,聽到水卡一聲,面頭d美祿 又乾又硬 痴埋一舊 膠刀都切唔開,繼續切入面又乾 又冇流心 一滴牛奶都冇圖片中 入面面包乾到一個點 ,盒底連少少汁都冇,說好的流心呢? 我去茶記食個普通西多都有楓糖漿比我呀 大佬 我臨走前都有問個店員 有冇煉奶or糖漿 佢仲要同我講落左好夠多架啦,哇 真係想講粗口 係咪玩我, 杯紅豆冰唔洗點講 除左換左個迷你杯 飲兩啖就飲哂 哂氣另外叫左個麻辣鮮蝦雲吞大腸米線 0麻辣 得酸菜味 完 呢間越黎越垃圾 唔會再食
2023-09-15
15 分鐘 (外賣自取)