2024-07-27 42 瀏覽
路經駱克道,見到呢間小小咖啡店。呢度周圍都係裝修材料店,工業味氣息極濃嘅地方竟然有呢間咁有特色嘅咖啡店, 格格不入嘅同時,又有一種反差感嘅型格,令LadyB喜出望外😍 人靠衣裝,物靠包裝。咖啡杯對一杯咖啡黎都好重要。咖啡杯嘅設計係一個媒介俾店主去傳遞佢嘅咖啡理念。好明顯呢間咖啡店嘅理念就係分享☺️🫶🏻Good Coffee is meant to be shared🫶🏻✨LadyB是日精選✨ ☕️Cappuccino☕️ 咖啡有濃厚果仁味,咖啡豆屬深烘,full body, 好襯附近嘅環境☺️ 呢度嘅Barrista好有心機,我點咗外賣咖啡,佢竟然喺入面拉花🌹仲要係咁靚嘅花🌹如果我唔係開咗個杯蓋嚟影相都見唔到咁靚嘅拉花🥰要讚👍🏻飯後一杯好味嘅咖啡,係一件賞心悅目嘅事黎嘅☺️

✨LadyB是日精選✨
☕️Cappuccino☕️

飯後一杯好味嘅咖啡,係一件賞心悅目嘅事黎嘅☺️