排緊隊時候,見到裏面有兩張二人枱空咗,我問服務員點解唔安排入座,佢竟然話要等中間嗰張二人枱嗰位客人走咗之後,安排前邊六位入去先到我地。結果等咗15分鐘嗰位客人仲未走,然後等咗20鐘先入到,竟然都係要我地坐返本身空左嗰兩張二人枱,真好笑!叫咗熱的芋圓4號,嚟到竟然係常溫嘅溫度,少少暖都幾乎無!然後同服務員講,佢拎返入廚房,拎返出嚟竟然係用微波爐叮翻熱比我,係個焦糖布甸幾好食,唔想再幫襯了。第二日見到市中心麥當勞,好似新開冇幾耐嘅芋見好圓。諗住試吓,但係見佢裏面竟然空無一人,以為會唔好食中伏,點知發現原來味道比鮮芋仙好,份量又多,價錢又比較平。希望佢即使而家冇乜人幫襯都唔會咁快拜拜,因為我決定以後响屯門市中心食芋圓,都會食嗰間,不會再食鮮芋仙。