2022-09-19
📍堅尼地城人氣甜品店‼️• 瀑布奶醬心太軟🥜 -- 想甜嚐甜🍬💛•=======================之前喺大角咀食過佢哋嘅開心果心太軟覺得好有驚喜🤩🤩‼️見佢哋嘅花生醬味回歸就緊係要試埋佢!😍------------------------------⭐️奶醬心太軟配乳酪雪糕 $60 (4/5)一切開蛋糕後奶醬就好似瀑布咁流晒出嚟😛蛋糕外皮微脆,內裡鬆軟濕潤~奶醬流心花生味唔算濃郁,甜味為主導,而且覺得味道有啲人工feel🥶本身期望會有鹹鹹甜甜嘅味道,但turns out同預期有啲落差呢🥺而旁邊嘅乳酪雪糕依然出色,酸酸哋好解膩!·⭐️布朗尼可可香蕉船配乳酪雪糕 $56 (4.2/5)Brownie有好多粒!可可味香醇濃郁,係我中意嘅苦甜🤩👍🏻加埋乳酪雪糕好fresh~------------------------------整體嚟講奶醬心太軟有少少失望,都係比較中意開心果‼️😻------------------------------賣相:3.8/5味道:4.1/5性價比:3/5推介度:3/5------------------------------店舖資料名稱:想甜嚐甜地址:
=======================
⭐️奶醬心太軟配乳酪雪糕 $60 (4/5)
⭐️布朗尼可可香蕉船配乳酪雪糕 $56 (4.2/5)
整體嚟講奶醬心太軟有少少失望,都係比較中意開心果‼️😻
賣相:3.8/5
味道:4.1/5