2024-07-23 281 瀏覽
真係好好食!我哋都算係喺香港試過好多cafe嘅人,隨手揾嘅呢間冷門墨西哥餐廳真係驚艷到我😍1️⃣古法燉牛肉蛋洋葱卷餅Egg Wrap永遠勁讚!超級好食,雞蛋同牛肉係最好嘅拍檔☺️已經自動切好兩塊,所以都好易分。洋蔥、裡面嘅蔬菜同芝士令整個口感好豐富,真係好好食🥹2️⃣芝士玉米肉鬆餡餅餡餅據說係店裡嘅招牌,確實仲可以。幾樣食物融合得特別好,鍾意肉鬆嘅人一定鍾意!整個餡餅皮薄餡多,兩個人叫half感覺差唔多~3️⃣香烤蘋果焦糖醬甜脆餅同朋友紐結咗半晌咖啡布朗尼甜脆餅同佢,但只能講甜脆餅真係好甜,我哋亞洲胃有啲受唔住...整個結構係脆皮入面係小蛋糕,頂部係香草雪糕(甜度最低竟然係佢)不過為咗蛋餅同餡餅會再去!整個餐廳都好唔錯👍

1️⃣古法燉牛肉蛋洋葱卷餅

2️⃣芝士玉米肉鬆餡餅