2024-02-20
發哥都幫襯嘅餐廳,絕對係餐廳嘅生招牌!其實一個丼飯平平哋$100鬆啲就有交易,不過今晚同老公出去,梗係食得豐富啲啦!👍🏻和牛蕃茄壽喜燒熱辣辣嘅鍋物溫暖咗我嘅肚同胃(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)壽喜燒帶甜,加入蕃茄微微嘅酸度令人食慾大振!和牛色澤粉嫩,入口軟柔,加$30多份烏冬,餐廳會喺你食到一半嘅情況下幫你拎入去廚房煮埋個烏冬,滑嘟嘟索哂味,記住把食剩嘅蛋汁倒埋落個湯底度!👍🏻壽司拼盤三文魚、吞拿魚、油甘魚、帶子、甜蝦、蔥吞拿魚腩、加州卷(6件)每款壽司兩件,刺身豪不吝嗇,極度厚切及肥美,特別喜歡油甘魚薄薄地塗上醬油漬,食落有魚脂香;帶子清甜;加州卷嘅牛油果味道特別出眾!另外壽司裏面已經加上咗Wasabi,如果有敏感或者唔鍾意嘅朋友,記住落單嘅情況下要講聲啊!👍🏻甜品Follow餐廳IG 即送一客甜品🍮朱古力蛋糕雖然唔係好大件,但係勝在層次分明,朱古力味濃郁。
👍🏻和牛蕃茄壽喜燒
👍🏻壽司拼盤