今晚突然想食刺身,去開旺角,諗緊邊度有刺身食,行到旺角東火車站果頭,見到「鳴門」就買外賣番去食啦!去到店員話我知原來依家外賣自取八折,壽司、刺身同埋卷物重做緊外賣半價優惠添,正呀!店員好耐心咁詳盡介紹我知有咩優惠,要讚一讚店員嘅服務態度好好👍🏻火炙帶子左口魚裙邊黑松露沙律左口魚裙邊口感似魚嘅皮,脂肪夠厚。沙律🥗好香黑松露味。落左超多沙律醋,酸酸地,好開胃呀!好多汁,令沙律食落唔會乾。沙律菜十分新鮮爽脆!炸魷魚配他他汁炸魷魚炸得好香,未食已經聞到。外層粉漿唔會太厚。好耐冇食過刺身同壽司啦!今日一口氣order左2款刺身同5款壽司。刺身嗌左三文魚同赤海蝦。壽司嗌左蟹籽、八爪魚、甜蝦、油甘魚同埋劍魚腩。三文魚厚切,紋理清晰,脂肪分佈平均,夠新鮮,食落有魚油香。蟹籽壽司蟹籽份量多到滿瀉!蟹籽一咬喺口腔爆開,入口卜卜脆。甜蝦壽司真係顧明意義夠鮮甜,肉唔會霉。等外賣嘅時候同店員傾計先知原來佢地依家剩係夜晚(6pm-11:30pm 截單)先開,剩係做外賣。佢話依家A+B自取便當🍱做緊優惠($58起),好抵呀!下次黎試下先!

去到店員話我知原來依家外賣自取八折,壽司刺身同埋卷物重做緊外賣半價優惠添,正呀!

火炙帶子左口魚裙邊黑松露沙律

左口魚裙邊口感似魚嘅皮,脂肪夠厚。

炸魷魚配他他汁
炸魷魚炸得好香,未食已經聞到。外層粉漿唔會太厚。

好耐冇食過刺身壽司啦!今日一口氣order左2款刺身同5款壽司刺身嗌左三文魚同赤海蝦。壽司嗌左蟹籽、八爪魚、甜蝦、油甘魚同埋劍魚腩。

三文魚厚切,紋理清晰,脂肪分佈平均,夠新鮮,食落有魚油香。
蟹籽壽司蟹籽份量多到滿瀉!蟹籽一咬喺口腔爆開,入口卜卜脆。
甜蝦壽司真係顧明意義夠鮮甜,肉唔會霉。

外賣自取