2024-04-02
出街食飯都可以食得健康架,今日來到位於灣仔既夏威夷魚生專門店。餐廳主打Poke Bowl 以魚生同多材粒而成,低脂低卡,食得更健康。店內有很多色彩繽紛的壁畫,好似去左夏威夷甘。Signature Bowl - OHANA: 所有材料巳經Set 好晒,就甘order 就得架啦,岩晒有選擇困難症既我呀,我鍾意意食三文魚就㨂左OHANA。有三文魚、沙律菜、櫻桃番茄、溫室青瓜、甜粟米、蜜糖芥末醬、芝麻、果仁 。食物上枱時色彩繽紛,三文魚新鮮,切成粒狀,撈埋所有配料一齊食,鮮甜美味,蜜糖芥末醬汁酸酸甜甜,越食越開胃。BUILD YOUR OWN BOWL:除左Signature Bowl 之外,仲可以自選自己鍾意既材料同醬汁,飯或者沙律架。朋友就揀左雜菌香菇、壽司飯、酸蘿蔔、蟹棒沙律、蜜糖芥末醬、木魚絲。Tiramisu Cake:我地仲點左Tiramisu Cake開心share,口感綿密柔軟,呢個甜品為呢餐健康既晚餐劃上完美的句號。🔎Poke Go (汕頭街) (灣仔)📍灣仔汕頭街5-7號地舖
Signature Bowl - OHANA:
BUILD YOUR OWN BOWL:
Tiramisu Cake:
🔎Poke Go (汕頭街) (灣仔)
📍灣仔汕頭街5-7號地舖