2022-06-05 68 瀏覽
去探一啱啱好耐冇見嘅朋友,約出嚟聚下。 因為朋友住喺科學園附近,所以我地就去咗科學園呢邊食嘢,唔洗點考慮,科學園首選一定係呢間西餐廳, 因為佢環境好舒適,又可以坐,好岩大家班朋友傾下計食下野。 餐廳嘅裝修環境嘅都好時尚,採光非常之好,日間基本上都唔使點開燈,我覺得佢整既野食嘅都好有水準, 完全食得出係即叫即煮, 附近有冇其他餐廳,所以都唔算好嘈,好多人,想假日舒服食下飯黎呢度真係一個唔錯嘅選擇~...連績落左幾日雨,個人鬱悶到一個點,是日難得好天,即刻去遊個車河兜個風先!11點鬆d就去到科學園,未到繁忙時間,可以揀到最近露天位嘅室內位,有得嘆冷氣又有靚景睇,Chill爆!我地三個人叫左三樣菜英國皇家牛肉漢堡 漢堡無得輸,牛肉漢堡加上配料,番茄,菜,整體味道都幾唔錯。牛肉有得揀幾多成熟,我地揀左5成熟。牛肉肉味幾濃,薯條都幾多,我地三個人食唔晒😂傳統凱撒沙律沙律汁偏向奶黃味,傳統得黎,有D創新。沙律菜都新鮮,份量正常。中和返食肉的口味。小食拼盤拼盤有炸豆腐條,炸魷魚,炸雞翼,和肉丸。份量十足,有三款醬料點。味道都唔錯。D Soda顏色幾靚,見到都覺得幾開胃。總體感覺幾Chill,食物都

傳統凱撒沙律
沙律汁偏向奶黃味,傳統得黎,有D創新。
沙律菜都新鮮,份量正常。中和返食肉的口味。

小食拼盤

D Soda顏色幾靚,見到都覺得幾開胃。總體感覺幾Chill,食物都唔錯~