2022-04-30 556 瀏覽
疫情嚴峻 而家有得揀都盡量買外賣返屋企食🥲 雖然真係好想正常生活 但係出街食又真係有一定嘅風險 仲要限咗四人一枱 真係乜癮都冇晒😵泰式海鮮炒金邊粉顔色鮮豔 食落口唔係好酸 材料方面都好豐富 有鮮蝦 芽菜 蛋等等 份量絕對夠兩個人食😗 香葉肉碎煎蛋飯望落賣相唔係好吸引 好似好少餸咁 但原來寶物沉歸底 由於飯嘅份量太多 我只好留起啲飯😂 一揭開原來有好多肉碎係底 仲有好多枝豆粒做配料 呢間嘅調味幾好食😋 仲有隻煎蛋係面 咬落口仲有蛋汁㗎無骨豬手飯賣相似乎係最好嗰盒飯 同樣地飯量好多 我都有留起啲 豬手滷得幾入味 豬皮入口即溶🐷 仲有半隻滷水蛋飲品我地嗌咗熱奶茶 熱檸水 味道正正常常呢個飯盒都算幾扺食 而且等候時間唔係太長 幾有效率😊 希望快啲唔駛成日叫外賣

泰式海鮮炒金邊粉
泰式海鮮炒金邊粉