招聘中
薪金面議
14天前
薪金面議
14天前
更多筍工 (5)
餐廳: 譚仔三哥米線 (形點 II)
資訊:

2024-03-29 163 瀏覽
今次去咗‘譚仔三哥米線’食晚餐,叫咗個‘酸菜湯好DuckDuck米線‘黎試吓, 外賣自取。我用咗唔同嘅角度去分析一下今次嘅餐飲體驗。份量:米線份量充足,多過餸。味道:煙燻鴨胸同埋鴨腎花正常發揮,酸菜湯極度辣,但係我係叫最bb辣, 應該叫乜辣度都係正常咁辣,唔係話特別新鮮冇鹹味亦唔油,只係食到辣味。餐飲:沒有包含上餐速度:外賣等待時間超過20分鐘,因為有很多人排隊等外賣。店員態度:其實呢個餐係個職員建議俾我食嘅,我覺得佢肯俾建議已經好好,十分滿意,雖然唔係幾好食。店內環境:典型譚仔三哥店面交通地理:在YOHO MALL內,交通方便付款方法:八達通人均消費:$49外賣+$1等於$50改善方案:希望真係有BB辣可以揀而唔係叫乜嘢辣度都係咁辣,我諗我下次都會揀返清湯算數嚕。

我用咗唔同嘅角度去分析一下今次嘅餐飲體驗。

份量:米線份量充足,多過餸。

餐飲:沒有包含

店內環境:典型譚仔三哥店面

交通地理:在YOHO MALL內,交通方便

付款方法:八達通

人均消費:$49外賣+$1等於$50