2022-07-02 28 瀏覽
八號風球之夜不太寧靜🙈,分享吓之前係觀塘食嘅外賣🍣壽司😂前兩日都已經落晒大雨☔️,去到餐廳成身濕晒😂,諗住快快買個外賣返屋企食算。因為濕晒身入到商場遇到冷氣超級凍🥶🥶!QRcode落單,餐廳好快準備好食物俾我地,餐廳提供埋保溫袋,外賣拎到返去質素幾乎冇差別👏🏻!雙色三文魚丼三文魚🍣刺身(3件)赤貝刺身(5件)魚生好新鮮,食落鮮甜美味。佢啲啲醬油唔鹹,有少少甜味,啱啱好。呢個價錢嚟講真係好高質🤭,推介大家試試。加州手卷軟殼蟹🦀️手卷照燒雞扒飯定食辣味雞翼(3件)熟食方面都唔錯,照燒雞扒大大份,雞扒肉質嫩滑,有埋螺肉同沙律🥗。辣雞翼同手卷質素都唔錯呀~#壽司外賣 #刺身外賣 #外賣刺身 #千之味 #外賣自取 #八號風球 #颱風夜 #暹芭 #打風 #觀塘日本料理 #觀塘美食 #吃貨 #美食推介 #美食地圖 #hkfoodie #hkblogger #hkgirl #hkig
八號風球之夜不太寧靜🙈,分享吓之前係觀塘食嘅外賣🍣壽司😂

雙色三文魚丼
三文魚🍣刺身(3件)
赤貝刺身(5件)

加州手卷
軟殼蟹🦀️手卷

照燒雞扒飯定食

辣味雞翼(3件)

辣雞翼同手卷質素都唔錯呀~