2024-01-22
買左3樣野但比漏1樣野。買左一個白咖哩吉列魚柳滑蛋飯,一個白咖哩3拼飯(香茅豬扒,雞扒,漢堡扒),另加一個小食一口香茅豬扒,一共$193,外賣拎走。要求可否多汁,店員姐姐有禮貌回應盡量。等左一陣外賣拎得,由於外賣盒數量唔少,無一盒盒打開檢查,直接問店員姐姐系唔系齊,店員姐姐話“系”,然後就拎起外賣走人。返到屋企打開所有外賣盒...個一口香茅豬扒唔見影...😑屋企同間鋪有距離,所以就算啦。白咖哩吉列魚柳滑蛋飯個吉列魚柳外賣返屋企仲好脆,而且超大塊,成個外賣盒咁大,而且唔會薄到好似紙咁。滑蛋唔系真系好滑,不過還可以。白咖啡汁好味,配既蔬菜同飯正常。白咖哩3拼飯(香茅豬扒,雞扒,漢堡扒)有配一塊煎荷包蛋,個蛋黃半生熟。香茅豬扒最好食中,咬落唔會太實,輕易咬開,主要都系配白咖哩汁。雞扒中規中矩,正常唔柴,都系配白咖哩汁。(配白咖哩汁真系無敵)漢堡扒...em...呢個都系算啦以前成日食沙嗲王既白咖哩豬扒飯,一直都好鍾意白咖啡汁,配埋個香茅豬扒一絕。吉列魚可以encore,但3拼我寧可食返最普通既香咖哩豬扒飯。今餐飯以呢個價錢黎講食物質素無投訴既,但唔見左個小食,豬扒唔夠食😮💨。下次真系一盒盒
要求可否多汁,店員姐姐有禮貌回應盡量。
返到屋企打開所有外賣盒...個一口香茅豬扒唔見影...😑
屋企同間鋪有距離,所以就算啦。
白咖哩吉列魚柳滑蛋飯
滑蛋唔系真系好滑,不過還可以。
白咖啡汁好味,配既蔬菜同飯正常。
白咖哩3拼飯(香茅豬扒,雞扒,漢堡扒)
有配一塊煎荷包蛋,個蛋黃半生熟。
雞扒中規中矩,正常唔柴,都系配白咖哩汁。
(配白咖哩汁真系無敵)
漢堡扒...em...呢個都系算啦
下次真系一盒盒打開check清楚先好走。