2020-12-22 574 瀏覽
今次係第二次食Lobster Roll 2.0 喇,因為上次食完真係覺得好好味,加上佢外賣menu都有,所以等佢12點一開門就嗌外賣,可惜嘅係外賣app無得嗌Christmas burger。個龍蝦包唔知係改進咗定係我咁好彩,大過之前我嗌嗰個好多,而且啲料好似都多啲咁,可惜嘅係可能天氣凍嘅關係,攞到返屋企短短嘅距離啲食物已經凍晒。但個包依然係好好味,麵包好有牛油香味,啲餡唔止有龍蝦,仲有西芹同其他醬汁。今次另外再嗌咗Duck Fat Sidewinders, 佢個鴨油香味勁香,而且個薯都好大舊,一大包,非常抵食。另外再嗌咗Calamari,佢個脆粉做得好夠薄,亦都係有好大包。基本上食完個burger,都食唔晒2包小食 haha

Lobster  Roll  2.0
Duck  Fat  Sidewinders