真係每次食齋如果媽咪唔煮嘅話都會嚟食😂成功變咗做熟客仔 老闆員工都認得我✌🏻我嗰日去仲要做緊外賣自取八折 勁抵食🤩.青森縣黃色林檎蘋果汁🍏🍎 $68深水埗呢間新分店仲放咗其他野出黎賣😛嗰日等緊外賣 老闆送咗枝比我地🥡日本野果然係高級啲 佢係100%純果汁🇯🇵不過唔知點解飲落真係好甜🥺但係嗰種甜唔係一飲就好甜 係喺喉嚨甜番上嚟🤔個味飲落同平時嗰啲唔同 唔係果汁先生嗰隻味🧃唔識點形容 可能蘋果嘅品種唔同🙈呢款係用咗王林蘋果同土岐蘋果整😎飲落口嘅時候係微酸 個果香味都好出✨不過就真係甜咗啲🤏🏻.黃薑豆腐酸種麵包🥖 $98睇賣相可能會覺得佢唔太好味 又細份唔夠飽 咁就錯晒喇❌酸種麵包好厚身仲好香口 拎到番屋企食都仲有啲脆冇變到腍晒😋配料都幾豐富 除咗有黃薑豆腐之外 仲有羽衣甘藍,青瓜,紅石榴粒,果菜泥🤩個豆腐口感整到好似炒蛋😍當佢係黃薑炒蛋食都唔錯😎食落個味一啲都唔單調 因為個包仲搽咗自家製紅醬 所以豆味香濃之外 仲會酸酸地鹹鹹地🥰.奇異果羽衣甘藍富士蘋果燕麥奶🥛 $48呢個係老闆推介嘅水果特飲😝原本好驚佢會有羽衣甘藍嘅草青味🌱但係飲落完全冇💓整體個味比奇異果望導咗🥝奇異果味最出 又帶點富士蘋
青森縣黃色林檎蘋果汁🍏🍎 $68
青森縣黃色林檎蘋果汁

黃薑豆腐酸種麵包🥖 $98
黃薑豆腐酸種麵包

奇異果羽衣甘藍富士蘋果燕麥奶🥛 $48
呢個係老闆推介嘅水果特飲😝原本好驚佢會有羽衣甘藍嘅草青味🌱但係飲落完全冇💓整體個味比奇異果望導咗🥝奇異果味最出 又帶點富士蘋果嘅清甜味🍎成杯野飲落有啲似smoothie感覺勁足料😻飲完有好多渣🤣不過我覺得配搭燕麥奶個味有少少奇怪 唔係唔好味 只係唔太夾🧐
奇異果羽衣甘藍富士蘋果燕麥奶
外賣自取