2023-11-07 741 瀏覽
今日我哋嚟到回訪率好高嘅Mr.Steak食buffet 😋呢度性價比高,選擇又豐富👍和牛🥩海鮮🦞甜品🍮等等一應俱全!一次過可以滿足大小朋友😆有幾款係咁追加:🔅凍海鮮山🦀️滿滿嘅長腳蟹成座山咁,仲有翡翠螺同蝦蜆等選擇😋長腳蟹鉗好鮮味肥美,大人小朋友都食得好滋味🔅日式刺身當日三文魚🍣八爪魚🐙赤貝刺身都好鮮甜可口,特別八爪魚爽口彈牙,質素都好好🔅生蠔🦪來自法國嘅即開生蠔,細細隻但味道又鮮甜,好有蠔味,而且入口唔會係死鹹嘅海水味,呢個係咁都追加!🔅和牛壽喜燒用美國黑和牛,入口牛味香濃 時間煮得啱啱好,配埋香甜壽喜燒汁,追加做好多份🔅新鮮出爐心太軟一切開係有流心嘅效果,香濃朱古力好幼滑每次嚟呢間食buffet度必食,我可以一次掃兩個😋😋仲可以寫上心意字條係甜品隔離👍

有幾款係咁追加:

🔅凍海鮮山🦀️