2023-08-27
之前同朋友經過呢間任食火鍋,見到入邊有好多唔同嘅選擇,今日終於約到朋友去試吓😋我哋叫咗藥膳鮮雞湯,鍋底入邊有好多雞同埋藥材,飲落去有淡淡的藥材味,好香!除咗打邊爐之外,仲有任食刺身,三文魚刺身肥美新鮮😋坐低之後就會送上一盤牛肉拼盤:牛舌心、極上牛肩嫩肉、牛板腱、封門柳。份量都大份而且呢幾款嘅牛肉都好好味,油脂分布平均👍🏻各款牛肉食完之後仲可以任嗌😋另外,脆鯇片、鯇魚腩爽口新鮮!除咗牛肉拼盤嘅牛肉款式之外,仲有手切安格斯肥牛!黃喉、牛胸爽,手切安格斯肥牛雪花好靚👍🏻我,牛胸爽一d都會肥,仲好爽添😋我哋仲嗌咗鮮淮山、萵筍、墨魚丸、川汁皮蛋,川汁皮蛋嘅汁好香辣,好味😋最後叫返個雪糕做結尾,雪糕嗌咗荔枝味、雲呢拿,味道唔會太甜😋
除咗打邊爐之外,仲有任食刺身,三文魚刺身肥美新鮮😋
查看之前的留言 ()