今日同同事一行七人去到好多地方都冇得食,周圍都爆晒,竟然去到這間仲有位當然即時入去食午餐啦,我地食過覺得其實都吾錯味道,而且價錢合理,佢的午餐牌原來不定時會轉,今次我地6個人竟然都係想食同一款,京都排骨(我記得六十二蚊左右)!~因為我地之前食開佢地的豬扒係十分好味道,夠厚之餘又有肉味,吾會得個鞋同冇味。而今次我地叫的京都排骨就更多左酸和甜味,份量又多,再加一個大白飯其實我地女同事黎講係食吾晒。仲要有例湯添,不過今次的例湯就偏淡有點失望。而最後一個同事食燒味飯都係四十多元,價錢吾叫十分平,但燒味肉,义燒肉質瘦肥平均又吾太多肥膏,味道夠又香,吾會鞋同加左豉油飯同事話十分好味又吾咸。係一個多選擇而價錢合理在青衣城的餐廳。>
2016-01-20