2023-02-12
No Money So Lonely💛人人都嗌的啖啖蟹肉擔擔飯 $158大阪燒配章魚海鮮意大利麵 $138(半)貧窮是寂寞拼盤(蝦餅 春卷 炸魷魚) $78NMSL自選素比薩(黑松露醬 車厘茄 牛油果 白蘑菇 水牛芝士) $128另收+1服務費人均消費: $138 (4人) -人人都嗌的啖啖蟹肉擔擔飯🦀配料好豐富👻包括紅椒 筍 洋蔥 菇 蟹肉 蟹籽真係擔擔都食到蟹肉🦀個飯食落去都比較惹味但又唔會太濃/太鹹因為啲紅椒 洋蔥可以令到成個飯冇咁漏😝·大阪燒配章魚海鮮意大利麵🐙食落去 真係好有日本嘅風味🇯🇵好似食緊大阪燒咁配料有章魚🐙仲有大阪燒嘅木魚 紫菜 同埋醬汁啲意粉應該係用咗扁意粉🍝口感方面 都幾有咬口🤤唔會話煮到太硬 或者太淋·(半)貧窮是寂寞拼盤(蝦餅 春卷 炸魷魚)🦑份量比想像中多👻每款小食咁啱都有4嚿咁可以啱啱好 一人一嚿😚蝦餅 都比較有咬口 幾有蝦餅🦐春卷 因為我擔心有肉 所以冇食到炸魷魚 係炸魷魚圈 都係比較煙靭🦑個沙律醬可以減少炸物嘅油膩感·NMSL自選素比薩(黑松露醬 車厘茄 牛油果 白蘑菇 水牛芝士)🍕呢個自選Pizza幾好👍🏽因為一嚟可以自己揀最多5種配料二嚟係素食🌱
人人都嗌的啖啖蟹肉擔擔飯 $158
同埋Menu上
佢都好細心 寫咗邊啲食物含花生同素食🥰
有興趣嘅朋友仔 可以試吓👇🏽
No Money So Lonely (旺角)💛
旺角彌敦道700號T.O.P This is Our Place 4樓406-408號舖
好味程度:🌕🌕🌕🌕🌑
抵食程度:🌕🌕🌕🌑🌑