好多人介紹過佢哋藥饍雞麵,的確唔錯,唔特別多講。反而,我想講下其實佢哋小菜炒野係非常值得推介,今日晚飯嗌左兩個小菜,一個椒絲腐乳通菜炒牛肉 (~$80), 雖然冇通菜換左其他菜,但係一樣好食,調味調得非常好,一嚟到太肚餓,所以冇影相就食左一個韭黃叉燒炒蛋(~$75), 蛋炒得又滑又綿,非常不吝嗇材料,俾好多叉燒,兩碗白飯($11/1碗), 奉送例湯,小菜份量非常多,兩個人食唔晒,的確好食,唔想浪費食物,打包返去第二日食。環境方面,比較低分,唔算好舒適,不過都唔逼夾既。侍應得一個阿姐,佢雖然好快手,但係都多客,所以唔算服務好週到,不過衡量完價錢同埋食物質素,平平地過嚟食下小菜OK嘅

2023-01-03