2023-01-02
嚟咗迪士尼咁多次,今次算係正式會坐係一間餐廳食飯。而我哋就選擇左呢間,首先之前經過其實都想食,而且可以望住出邊城堡感覺都幾好🏰⊶大街和牛芝士漢堡包套餐$310前菜:香煎鮮蝦和魷魚卷(芒果莎莎及雪碧青檸醬)本身以為係熱菜其實係東盤,鮮蝦正常有口感,唔係淋身,魷魚卷軟綿綿幾特別,因為加咗芒果青檸醬,味道酸酸甜甜其實都幾易入口,亦都幾開胃😀————————————主菜:和牛漢堡配蕃薯條侍應送到面前嘅時候,外觀比想像中好😋睇得出漢堡包配料充足而且和牛扒都算厚身,牛肉味都算重而且好有肉汁,有個highlight位 - 入邊夾左幾塊菠蘿,個人認為增加多咗層口感其實幾好,但同行者覺得同本身認知嘅漢堡包好唔夾,所以都好睇個人。漢堡包表面鬆脆咬落亦都軟熟,蕃薯條香脆,而且都算偏甜,幾唔錯👍🏻————————————Duffy and friends 窩夫(配雜錦草莓及雲呢拿雪糕)+$45叫起到送到只係用咗5分鐘,但其實係即叫即整,窩夫香糯鬆軟,上枱食嗰陣仲好香脆,可能本身都有做開甜品同窩夫所以有品質保證🫶🏻整體其實價錢偏貴但係預咗入迪士尼都唔會太平所以整體口感上都算過得去,加上有個夢幻嘅景觀所以都值得一
⊶大街和牛芝士漢堡包套餐$310
前菜:香煎鮮蝦和魷魚卷(芒果莎莎及雪碧青檸醬)
————————————
主菜:和牛漢堡配蕃薯條
————————————
整體其實價錢偏貴但係預咗入迪士尼都唔會太平所以整體口感上都算過得去,加上有個夢幻嘅景觀所以都值得一試😛